BBL Leerling Medewerker Bediening

Job description

Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen? Samen met je collega’s doe je er alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven.


De interne Van der Valk BBL-variant

Als Gastheer/-vrouw werk je in een Van der Valk hotel. Je informeert en adviseert je gasten over gerechten. Je gaat voor het resultaat en je vindt het belangrijk om je werk goed te doen. Je bent servicegericht en houdt daarom rekening met de wensen van de gasten. Ook werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je bent stressbestendig en bereid om je extra in te zetten als het druk is. Als Gastheer/-vrouw voer je de werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende uit. 

Job requirements

Toelatingseisen

De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je werkt je normale contracturen per week in je eigen Van der Valk Hotel. Alle vestigingen zijn erkend als leerbedrijf.
18 keer per jaar volg je 6 uur theorieles. Deze theorielessen vinden plaats in een van de deelnemende Van der Valk hotels. De praktijk leer je dus in het bedrijf en de theoretische ondersteuning krijg je tijdens de theorielessen. Een BPV begeleider houdt naast de vorderingen in de praktijk ook de leerresultaten op theoretisch gebied nauwlettend in de gaten. Afhankelijk van de vooropleiding duurt de opleiding tenminste 1 jaar (niveau 2).
Doordat de lessen gepland zijn volgens een carrouselplanning is instroom gedurende het hele jaar mogelijk.


Om de opleiding Gastheer/-vrouw te volgen moet je in het bezit zijn van een vmbo-diploma of een mbo diploma niveau 1. Verder is toelating mogelijk indien je over voldoende relevante praktijkervaring beschikt. Ook dien je de Nederlandse taal voldoende te beheersen.

 

Meer informatie vind je op https://vandervalkopleidingen.nl/opleidingen/bbl-opleidingen/bbl-medewerker-bediening/