Overslaan naar content

Duty Management

Binnen deze vacature vind je alle stageplekken voor Duty en General Management. Lees de vacature eens rustig door! Als je wilt solliciteren kan dit via de oranje knop hierboven of onderaan deze pagina. Via deze knop vind je ook een overzicht van de beschikbare stageplekken per hotel.

Voor deze stageplekken geldt dat we op zoek zijn naar een student die ons team komt versterken voor een periode van minimaal 20 weken, voor 4 of 5 dagen per week.

Duty Management

HBO

Lijkt het jou fantastisch om bij alle afdelingen van het hotel betrokken te zijn en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is de functie Duty Stagiair(e) zeker een interessant leerplek voor jou.


WAT JE DOET 💪

Dit ga je doen:

  • Je assisteert op alle afdelingen binnen het hotel, afhankelijk van waar op dat moment extra ondersteuning nodig is.

  • Je bent een geweldige gastvrouw/-heer; het gezicht van ons team. Je geeft onze gasten een warm welkom en benadert gasten in de lobby actief. Zo kom je erachter wat hun wensen zijn en op welke manier wij hen extra kunnen verrassen. Ook neem je reserveringen aan en placeer je de gasten in het restaurant.

  • Je creëert echte WOW-momenten voor onze gasten.

  • Specifieke wensen van gasten communiceer je met de betrokken afdelingen en pas je direct aan in het gastprofiel in IDPMS.

  • Onze VIP gasten worden door jou extra in de watten gelegd door middel van ons VIP-plan.

  • Je assisteert onze gasten op professionele wijze en met een stralende glimlach. Bij kamermankementen probeer je direct zelf technische ondersteuning te verlenen.

  • Je loopt regelmatig rondes, controleert de hotelkamers, houdt toezicht op de veiligheid en ordentelijkheid van het hotel en signaleert technische gebreken. Bijzonderheden rapporteert je aan het management.

  • Je bent te allen tijde op de hoogte van de evenementen en partijen die in het hotel plaatsvinden.

  • Je voorkomt, herstelt en behandelt klachten in samenspraak met de Front Office Manager.

  • Je controleert de Lost & Found procedure en waarborgt deze.


WIE JE BENT 😁

Als Duty Stagiair(e) moet je soms op zeven plaatsen tegelijk zijn, maar jij kunt dit prima aan. Je bent een echte probleemoplosser en weet hoe je onze gasten moet verrassen. Daarnaast spreek je vloeiend Engels, voor de Nederlandse hotels ook Nederlands, en misschien zelfs een aardig woordje Frans. Je bent enthousiast en leergierig en met jouw positieve instelling weet jij altijd weer een stralende glimlach op de gezichten van onze gasten te toveren.

Omdat deze stage alle afdelingen van het hotel betreft, is het belangrijk dat je al eerder een stage in een hotel hebt gelopen!

.

of

Wat we jou bieden

Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie

Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s

Personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels & Restaurants

Een goede, persoonlijke stagebegeleiding

Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage

Een passende stagevergoeding