Keuken

Remote
Nederland, Zuid-Holland, Van der Valk
Keuken

Functieomschrijving

Binnen deze vacature vind je alle stageplekken voor de keuken. Lees de vacatures eens rustig door! Als je wilt solliciteren kan dit via de oranje knop hier rechts of onderaan deze pagina. Via deze knop vind je ook een overzicht van de beschikbare stageplekken per hotel. De stages die beschikbaar zijn voor de keuken:

  • BBL Leerling Keuken
  • Zelfstandig Werkend Kok

Voor alle stageplekken geldt dat we op zoek zijn naar een student die ons komt versterken voor een periode van minimaal 15 weken, voor 4 of 5 dagen per week, of gedurende een heel jaar voor 2 of 3 dagen per week.


BBL Leerling Keuken

BBL Leerbaan

Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid.


WAT JE DOET
  • Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten.
  • Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten.
  • Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten.
  • Je helpt met het opruimen van de keuken.
  • Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.).
  • Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst .
  • Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.


WIE JE BENT

Deze stageplek is beschikbaar als BBL-leerwerkplek voor een opleiding aan een ROC of als intern BBL-opleidingstraject. De beroepsbegeleidende leerweg (BBL) bestaat uit een combinatie van werken en leren. Je werkt je normale contracturen per week in je eigen Van der Valk Hotel. Alle vestigingen zijn erkend als leerbedrijf. 18 keer per jaar volg je 6 uur theorieles. Deze theorielessen vinden plaats in een van de deelnemende Van der Valk hotels. De praktijk leer je dus in het bedrijf en de theoretische ondersteuning krijg je tijdens de theorielessen. Een BPV begeleider houdt naast de vorderingen in de praktijk ook de leerresultaten op theoretisch gebied nauwlettend in de gaten. Afhankelijk van de vooropleiding duurt de opleiding tenminste 1 jaar (niveau 2). Doordat de lessen gepland zijn volgens een carrouselplanning is instroom gedurende het hele jaar mogelijk.


Zelfstandig Werkend Kok

BOL Stage

Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid.


WAT JE DOET
  • Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten.
  • Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten.
  • Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten.
  • Je helpt met het opruimen van de keuken.
  • Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.).
  • Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst .
  • Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.


WIE JE BENT

Jij bent een echte team player en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent creatief en leergierig en je volgt een opleiding:

  • Horeca Vakschool
  • Kok crebo 25180
  • Zelfstandig werkend kok crebo 25182
  • Gespecialiseerd kok crebo 25179
  • Leidinggevende keuken crebo 25181


Is een van deze stages precies wat jij zoekt? Solliciteer dan snel via de oranje knop hieronder!

Vereisten

.