Overslaan naar content

Marketing & Design

Binnen deze vacature vind je alle stageplekken voor Marketing en Design. Lees de vacatures eens rustig door! Als je wilt solliciteren kan dit via de oranje knop hierboven of onderaan deze pagina. De stages die beschikbaar zijn voor Marketing en Design:

 • Marketing
 • Marketing Communicatie Duurzaamheid
 • Design

Voor alle stageplekken geldt dat we op zoek zijn naar een stagiair(e) voor minimaal 15 weken, die 4 of 5 dagen per week komt stage lopen. Verder is het voor deze stageplek belangrijk dat je de basis van de taal van het land waar het hotel gevestigd is goed onder de knie hebt, en dat je goed Engels spreekt.

Marketing

HBO

Ben jij die creatieve geest die onze hotels online en offline op de kaart zet? Als Marketing Stagiair(e) bij Van der Valk is geen dag hetzelfde. In opdracht van en in samenwerking met de verschillende afdelingen verzorg je alle communicatie van het hotel, van menukaart tot social media-campagne.


WAT JE DOET 💪

Dit is waar jij je mee bezig gaat houden:

 • Je bedenkt succesvolle marketingcampagnes.
 • Je creëert content voor alle communicatiekanalen.
 • Je beheert de verschillende social media-kanalen aan de hand van de social media-kalender die je i.o.m. de Marketing & Communicatie Manager opstelt.
 • Je draagt verbeteringen aan voor de website en/of voert deze door.
 • Je stelt online nieuwsbrieven op.
 • Je hebt veel contact met concernafdelingen zoals Valk Publicaties en Valk Internet, en met collega marketeers van andere Van der Valk vestigingen.
 • Uiteraard volg je de ontwikkelingen op marketing- en communicatiegebied op de voet.


WIE JE BENT 😁

Als Marketing Stagiair(e) ben jij de spin in het web. Je bent creatief, je kunt goed multitasken en schrikt niet als er opeens 3 collega's tegelijk aan je bureau staan die iets van je willen. Natuurlijk spreek en schrijf je perfect Nederlands. Je bent gedreven, enthousiast en weet Van der Valk telkens weer op een verrassende en originele manier in de spotlights te zetten. Je volgt een hbo-opleiding Marketing, Communicatie of Hotel Management en (enige) ervaring met grafische ontwerp- en DTP-programma's zoals Adobe InDesign, Photoshop en/of Illustrator is mooi meegenomen.


Voor deze vacature geldt dat je stage kan lopen bij de marketing afdeling van een van de Van der Valk Hotels, maar ook bij de marketing afdeling van het Van der Valk Service Center. Het Van der Valk Service Center werkt centraal voor 70+ hotels in binnen- en buitenland en is gevestigd in Breukelen. 

NOTE: Per hotel kan de inhoud van de functie anders zijn

Marketing Communicatie Duurzaamheid

HBO

Heb jij een passie voor communicatie en marketing en werk je graag mee aan innovatieve, duurzame projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Tijdens deze meeloopstage krijg je de kans om ervaring op te doen in een energiek milieu adviesbureau. Pure Benefit heeft een stevige groeidoelstelling in Nederland en buitenland.


WAT JE DOET 💪

De opdracht omvat de doorontwikkeling van onze diensten maar ook het aanboren van nieuwe branches. Daarbinnen is veel ruimte voor je eigen invulling maar worden ook zichtbare resultaten verwacht. Pure Benefit zoekt een communicatief vaardige stagiair met een passie voor marketing en duurzaamheid. Je gaat een bijdrage leveren aan duurzaamheidscampagnes van onze relaties waaronder brochures, video’s, websites en andere innovatieve plannen.


WIE JE BENT 😁

Jij staat je mannetje, bent creatief en ook proactief en ondernemend. Je bent communicatief vaardig en hebt een grote interesse in duurzaamheid. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Frans en/of Duits is een pré. Van nature ben je zelfstandig, analytisch en werklustig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer nodig, vind je het niet erg om de telefoon te pakken of om naar buiten te gaan.Design

MBO/HBO

Als Graphic Design Stagiair(e) rapporteer je aan de Art Director. Je werkt voor verschillende hotels in België, Nederland en Duitsland.


WAT JE DOET 💪

Jij houdt je bezig met het volgende:

 • Je maakt graphics en visuals voor diverse projecten.
 • Je ondersteunt verschillende afdelingen bij hun behoeften met betrekking tot lay-out en Graphic Design.
 • Je ondersteunt de Marketing afdeling bij acties en projecten.
 • Je beheert verschillende social mediakanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat).
 • Je draagt actief bij aan het verbeteren van de websites.WIE JE BENT 😁

Je volgt een mbo- of hbo- design- of digitale media-opleiding. Je bent creatief, innovatief, flexibel en je hebt een out-of-the-box mindset. Daarbij ben je niet bang om initiatief te nemen. Je vindt het leuk om veel verschillende type ontwerpopdrachten op te pakken en vindt eenvoudig jouw weg door allerlei tools zoals Photoshop, Illustrator, InDesign of Premiere Rush.


Voor deze vacature geldt dat je stage kan lopen bij de marketing afdeling van een van de Van der Valk Hotels, maar ook bij de marketing afdeling van het Van der Valk Diensten Centrum. Het Diensten Centrum werkt centraal voor 70+ hotels in binnen- en buitenland en is gevestigd in Breukelen.


.

of

Wat we jou bieden

Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie

Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s

Personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels & Restaurants

Een goede, persoonlijke stagebegeleiding

Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage

Een passende stagevergoeding