Samenwerkingen

Samen met een aantal scholen hebben we nieuwe opleidingen gestart, helemaal ingericht op het werken bij Van der Valk! Wil jij beginnen met een horeca-opleiding? Kijk hieronder voor een school bij jou in de buurt!

Met deze scholen hebben we een speciaal opleidingstraject opgestart:

Landstede

LEIDINGGEVENDE TRAVEL & HOSPITALITY

Van der Valk en Landstede MBO (gevestigd te Zwolle) bieden studenten de kans om in Zwolle de eerste 2 jaar de Travel & Hospitality opleiding niveau 4 te volgen wat “Van der Valk Tailormade” is.

De lesblokken zijn ingericht met Van der Valk business cases en zijn praktijkgericht. Het lesprogramma is in samenwerking met Van der Valk Opleidingen gemaakt.

In het 3e leerjaar gaan studenten 10 maanden stage lopen in één van de mooie Van der Valk hotels in het buitenland. Front Office, Sales en Food & Beverage zijn de highlights voor deze mooie stageplaatsen! 

Ben je enthousiast of ken je iemand die interesse heeft?

Check onze flyer hieronder en de website van Landstede voor meer info over de opleiding en de aanmeldprocedure!

Rijn IJssel

CULINAIRE ACADEMIE

Een opleiding gericht op gastvrijheid, management en werken in de keuken of bediening bij een Van der Valk hotel. Dat is de kern van een speciaal traject dat studenten kunnen volgen bij de Culinaire Academie van Rijn IJssel Vakschool Wageningen.

Om de mbo-studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op een werkplek bij de hotelketen, beginnen zij hun twee-, drie- of vierjarige opleiding in een speciale Van der Valk-klas. Tijdens dit op maat gemaakt traject brengen zij de theorie direct in de praktijk. De studenten lopen stage als gastheer of -vrouw, later ook als zelfstandig werkend kok of bedieningsmedewerker.

Summa College

ZELFSTANDIG WERKEND KOK & ZELFSTANDIG WERKEND GASTHEER/-VROUW

Studenten van de mbo BOL niveau 3-opleidingen van het Summa College in Eindhoven worden praktisch geschoold in de restaurants van Hotel Eindhoven, Hotel Stein-Urmond of Hotel Gilze - Tilburg. Daar leren ze alles over het vak en doen ze waardevolle werkervaring op. Met speciale trainingen door Van der Valk op het gebied van gastvrijheid, ambachtelijkheid, koffie of wijnkennis, maar ook interieurdesign of ondernemerschap bieden de opleidingen je veel extra’s. Ook vinden er masterclasses plaats in de keukens en de leeromgeving van het Summa College. Het gebruik van de digitale SVH-leermiddelen en lesmethodes maken het leren aantrekkelijk en flexibel, leren is altijd mogelijk.

Cosmo

LEIDINGGEVENDE TRAVEL & HOSPITALITY

Samen met Cosmo bieden wij Travel & Hospitality studenten de kans om in binnen- en buitenland een Front Office of Meeting & Events stageplaats te bemachtigen bij één van onze 70 hotels. Ervaring leert dat hospitality skills het best worden ontwikkeld door ervaring in de praktijk. Cosmo werkt daarom al jaren samen met diverse vrijetijd experts uit het bedrijfsleven, zodat theorie en praktijk perfect op elkaar aansluiten!

Kijk voor meer informatie op de website van Cosmo!