Overslaan naar content

Facility & Technische Dienst

Binnen deze vacature vind je alle stageplekken voor Facility en Technische Dienst. Lees de vacature eens rustig door! Als je wilt solliciteren kan dit via de oranje knop hierboven of onderaan deze pagina. Via deze knop vind je ook een overzicht van de beschikbare stageplekken per hotel.

Voor alle stageplekken geldt dat we op zoek zijn naar een student die ons team komt versterken voor een periode van minimaal 20 weken, voor 4 of 5 dagen per week.


Facility

MBO/HBO OPERATIONEEL

Zorg jij ervoor dat het hele hotel er perfect uitziet en dat alles geregeld is? Dan ben jij de facilitaire held die we zoeken! Je bent een topper met twee rechterhanden, en samen met het team zorg jij voor het WOW-effect voor onze gasten.


WAT JE DOET 💪

Als Facility Stagiair(e):

  • Ondersteun je de afdelingen Housekeeping en Technische Dienst. De verdeling hiervan kan per week verschillen, want je weet natuurlijk nooit van tevoren waar wat gaat gebeuren.
  • Zorg je dat de hotelkamers er pico bello uitzien. Je kijkt bij TD kijken hoe het beheren van het gebouw gaat: energiebeheer, inzage leveranciers bij een dergelijk gebouw,
  • Ben je een duizendpoot. Je helpt bij het oppakken van kleine klussen, bijvoorbeeld bij het opzetten van zalen met beamer, en je deelt je ideeën en meningen voor nieuwe inzagen.
  • Stuur je het housekeeping team aan en controleer je de kamers.
  • Houd je je bezig met het bijhouden en inzage bij het online verwerken van zaken in de systemen


WIE JE BENT 😁

Je bent zelfstandig, sociaal en energiek. Je toont graag initiatief en komt met creatieve oplossingen voor problemen die je tegenkomt, vaak nog voordat deze problemen ontstaan. Je hebt affiniteit met de hotellerie en bent graag in contact met gasten, en jouw kracht ligt in het organiseren en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Technische Dienst

MBO

Ben jij de no-nonsense ‘handyman’ of ‘handywoman’ die wij zoeken? Als Technische Dienst Stagiair(e) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden en onderhoud binnen het hotel. Wij zijn dus op zoek naar een topper met twee rechterhanden die de nodige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kan verrichten.


WAT JE DOET 💪

Dit ga je doen:

  • Je voert onder begeleiding (zelfstandig) reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan apparatuur, sanitair, hang- en sluitwerk, verlichting en installaties.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemen en storingen en het opvolgen van ad-hoc klachten.
  • Je ondersteunt je Technische Dienst collega’s bij verschillende werkzaamheden.
  • Je zorgt ervoor dat werkruimtes en gereedschappen in nette en goed staat blijven.
  • Storings- en onderhoudswerkzaamheden rapporteer je en registreer je in de daarvoor aanwezige systemen.

In deze functie ben je voornamelijk op de werkvloer aanwezig, maar besteed je daarnaast ook wat uren aan de administratie. Naast technisch inzicht beschik je ook over het vermogen de gastbeleving voor ogen te houden.


WIE JE BENT 😁

Als Technische Dienst Stagiair(e) ben je oplossingsgericht en neem je makkelijk zelf initiatief om een klus te klaren. Je hebt affiniteit met gas, water, bouwkunde en elektra, je kunt prioriteiten stellen en je bent flexibel in werkdagen en -tijden. Verder houd je er rekeningen mee dat jouw inzet ook op feestdagen en indien nodig in weekenden gewenst kan zijn. Je bent een fantastische collega om mee samen te werken en hebt plezier in je werk. En dat is duidelijk te zien aan de vette glimlach op je gezicht.

Je volgt de opleiding:

- Servicemedewerker gebouwen crebo 25024

- Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties crebo 25307

- Monteur service en onderhoud installaties en systemen crebo 25308

- Medewerker facilitaire dienstverlening crebo 25499

.

of

Wat we jou bieden

Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie

Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s

Personeelskortingen binnen Van der Valk Hotels & Restaurants

Een goede, persoonlijke stagebegeleiding

Ontwikkelmogelijkheden in een veelzijdige stage

Een passende stagevergoeding