Overslaan naar content

Ervaringen

Wat zeggen onze stagiair(e)s?

"Wat ik leuk vind aan stage lopen bij Van der Valk is de variatie in taken, zoals dat ik als HR stagiaire naast mijn vaste taken ook mee mag naar een stagemarkt of naar excursies met studenten. Ook vind ik het fijn dat ik mijn eigen ideeën mag inbrengen, bijvoorbeeld hoe ik de social media vorm geef."

Iris hr Stagiaire

Manon, Allround Management Stagiaire

"De afgelopen vijf maanden heb ik stage mogen lopen op de HR-afdeling bij het Diensten Centrum. Het leuke aan mijn stage is de variatie in werkzaamheden, elke dag heb ik nieuwe uitdagingen waar ik in mag duiken!"

Poonam Hr Stagiaire

"Tijdens mijn stage heb ik geleerd dat durven vragen te stellen belangrijk is om nog meer te leren en jezelf te blijven ontwikkelen."

Joëlle Marketing Stagiaire

Manon, Allround Management Stagiaire

"Tijdens mijn stage heb ik meegeholpen bij het marketing team. De sfeer was een dikke 10. Iedereen in het bedrijf apprecieert wat je hier doet! Een tip aan studenten: Als je vragen hebt stel ze zeker, je bent er om te leren. Als je ideeën hebt deel ze mee, dit wordt zeker en vast geapprecieerd. "

Eveline marketing Stagiaire

Amber, Sales & Banqueting Stagiaire

"Ik heb stage gelopen bij de HR in Beveren. Ik heb hier een super leuke stage tijd gehad! Het is een leuk, gezellig en dynamisch team, op kantoor is het gezellig en is er zeker zo af en toe tijd voor een grapje!

Tijdens mijn stage heb ik het meest geleerd van het opleiden van nieuwe stagiairs in dezelfde rol. Ik wist uit ervaring hoe het is om als nieuwe stagiair te beginnen en kon dit dan ook goed overdragen naar nieuwe stagiairs. Ik zou iedereen met een hospitality gerelateerde opleiding een stage bij Van der Valk zeker aanraden!"

Pam HR Stagiaire

Pam, HR Stagiaire

"Tijdens mijn stage ben ik werkzaam geweest als Hotel Data & Distribution Specialist voor Van der Valk Dienstencentrum te Breukelen. Als allereerste stagiair ooit op deze functie ben ik bezig geweest met voornamelijk online advertising en het analyseren van data.

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over de online marketingwereld en het analyseren van data. Ik heb Van der Valk ervaren als een fijne werkgever. Fijne collega’s, duidelijke werkwijze én visie, veel ruimte voor eigen ontwikkeling en veel waardering."

Menno Hotel Data & Distribution Stagiair

Menno, Hotel Data & Distribution Staigiair

"Bij Hotel Veenendaal ben je verzekerd van een warm ontvangst door het enthousiaste team. Je wordt goed begeleid bij de werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling wordt sterk aangemoedigd."

Marvin Front Office Stagiair

Marvin, Front Office Stagiair

"Bij Van der Valk leer en groei je veel gedurende je stage. De sfeer binnen het team is heel goed en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Ik ben erg tevregen over zo'n leuke en leerzame stage!"

Amber Sales & Banqueting Stagiaire

Amber, Sales & Banqueting Stagiaire

"Als je er eenmaal op je plek zit, merk je al snel dat het zeer prettig werken is bij Van der Valk. Blijf jezelf motiveren en handel vanuit je passie. Die passie is de hospitality, en dat valt bij Van der Valk goed op zijn plek."

Mitchel Front Office Stagiair

Mitchel, Front Office Stagiair

"Ik werd met open armen ontvangen. Elke vraag was welkom, niks was te gek. Ik kon zowel bij mijn directe stagebegeleiders als bij de rest van de collega's in het hotel terecht. Ik hoefde alleen maar de telefoon te pakken of gewoon even langs te lopen."

Naomi HR Stagiaire

Naomi, HR Stagiaire

"Mijn afstudeerstage heeft me enorm veel geleerd over alle afdelingen en facetten van het bedrijf. Dit heeft veel waarde toegevoegd aan mijn persoonlijke ontwikkeling! Daarnaast kreeg ik genoeg tijd om aan mijn afstudeerscriptie te werken, de verdeling was heel fijn!"

Noah Duty Stagiair

Noah, Duty Stagiair

"Dit is een bedrijf waar je veel kunt leren en veel eigen inbreng hebt. Ik heb nog beter zelfstandig leren werken en ook mezelf verbeterd op het gebied van samenwerken. Ik geef mijn stage dan toch wel een 9!"

Kim Marketing Stagiaire

Kim, Marketing Stagiaire

"Er was zoveel afwisseling bij Van der Valk en zoveel vrijheid dat geen dag hetzelfde was! Hier ben je geen duizendste stagiair, hier word je gezien als volwaardige medewerker."

Tamara Guest Experience Stagiaire

Tamara, Guest Experience Stagiaire

"Ik krijg veel vertrouwen van mijn collega's om taken op te pakken. Zodra ze merkten dat ik meer aan kon, kreeg ik er weer een nieuwe taak bij waardoor het niveau van mijn stage op mijn eigen kunnen werd aangepast."

Eline Sales Stagiaire

Eline, Sales Stagiaire

"Een stage bij Van der Valk is wat ik elke student aanraad. De begeleiding en sfeer in het team zijn top! Ik heb mij zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder kunnen ontwikkelen en ben daarom zeer dankbaar dat ik bij Van der Valk terecht gekomen ben!"

Daan F&B Duty Stagiair

Daan, F&B Duty Stagiair

"Je leert in korte tijd ontzettend veel en de begeleiding is top. Ik kan iedereen een stage bij Van der Valk aanraden!"

River Keuken Stagiair

River, Keuken Stagiair

"De tijd vliegt voorbij! Mijn collega's bij de Front Office zijn erg behulpzaam en willen je graag dingen leren. Het team is ook vrij klein waardoor het extra gezellig is en je elkaar goed leert kennen. Ik voel me hier helemaal thuis!"

Ben Front Office Stagiair

Ben, Front Office Stagiair

"Het team van Valk Internet is een ontzettend leuk team waar ik super veel van heb mogen leren. Ik had geen betere stageplek kunnen treffen! Ik ben iedereen heel dankbaar voor deze ervaring."

Dewi Social Media Stagiaire

Dewi, Social Media Stagiaire

"Ik krijg al veel verantwoordelijkheid en ik word af en toe in het diepe gegooid, wat ervoor zorgt dat ik extra snel leer. Elke dag ontwikkel ik weer nieuwe vaardigheden en een stage als deze raad ik zeker aan!"

Kim Banquet Sales Stagiaire

Kim, Banquet Sales Stagiaire

"De sfeer op kantoor was erg gezellig en informeel (op een goede manier). Dit geldt voor het hele hotel! Het is een erg jong team en dat maakt het erg gezellig.

Voor persoonlijke ontwikkeling was alle ruimte en dat maakt het werken bij Van der Valk zo waardevol. Je krijgt de ruimte om jezelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren/proberen.

Tijdens mijn stage werd ik altijd erg vrolijk om mijn werk daadwerkelijk gepubliceerd te zien, op de website en social media-accounts maar ook als ik door het hotel liep zag ik de verschillende posters en flyers die ik zelf heb gemaakt. Daarnaast zag ik de volgers van de social media-accounts groeien en deed het me altijd erg goed om positieve reviews te zien, iets waar we met het hele team elke dag ons best voor deden/doen!"

Bastian Marketing Stagiair

Bastian, Marketing Stagiair

"De sfeer was heel goed, zowel bij ons op kantoor als door het gehele hotel. Ik heb een hele gezellige en leuke tijd gehad. Bij Van der Valk Hotel Sassenheim voelde ik mij al snel thuis!"

Denise Banquet Sales Stagiaire

Denise, Banquet Sales Stagiaire