Skip to content

Ervaringen

Wat zeggen onze stagiair(e)s?

"Ik werd met open armen ontvangen. Elke vraag was welkom, niks was te gek. Ik kon zowel bij mijn directe stagebegeleiders als bij de rest van de collega's in het hotel terecht. Ik hoefde alleen maar de telefoon te pakken of gewoon even langs te lopen."

Naomi HR Stagiaire

"Bij Hotel Veenendaal ben je verzekerd van een warm ontvangst door het enthousiaste team. Je wordt goed begeleid bij de werkzaamheden en je persoonlijke ontwikkeling wordt sterk aangemoedigd."

Marvin Front Office Stagiair

"Ik heb Van der Valk als een prettige werkgever ervaren en heb me zeker op mijn plek gevoeld. Het was dan ook leuk om mijn passie voor de hotellerie en horeca te mogen combineren met mijn passie voor HR."

Joyce HR Stagiaire

"Bij Van der Valk leer en groei je veel gedurende je stage. De sfeer binnen het team is heel goed en je krijgt veel persoonlijke begeleiding. Ik ben erg tevregen over zo'n leuke en leerzame stage!"

Amber Sales & Banqueting Stagiaire

"Als je er eenmaal op je plek zit, merk je al snel dat het zeer prettig werken is bij Van der Valk. Blijf jezelf motiveren en handel vanuit je passie. Die passie is de hospitality, en dat valt bij Van der Valk goed op zijn plek."

Mitchel Front Office Stagiair

"Een stage bij Van der Valk is wat ik elke student aanraad. De begeleiding en sfeer in het team zijn top! Ik heb mij zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder kunnen ontwikkelen en ben daarom zeer dankbaar dat ik bij Van der Valk terecht gekomen ben!"

Daan F&B Duty Stagiair

"Ik krijg veel vertrouwen van mijn collega's om taken op te pakken. Zodra ze merkten dat ik meer aan kon, kreeg ik er weer een nieuwe taak bij waardoor het niveau van mijn stage op mijn eigen kunnen werd aangepast."

Eline Sales Stagiaire

"Mijn afstudeerstage heeft me enorm veel geleerd over alle afdelingen en facetten van het bedrijf. Dit heeft veel waarde toegevoegd aan mijn persoonlijke ontwikkeling! Daarnaast kreeg ik genoeg tijd om aan mijn afstudeerscriptie te werken, de verdeling was heel fijn!"

Noah Duty Stagiair

"Dit is een bedrijf waar je veel kunt leren en veel eigen inbreng hebt. Ik heb nog beter zelfstandig leren werken en ook mezelf verbeterd op het gebied van samenwerken. Ik geef mijn stage dan toch wel een 9!"

Kim Marketing Stagiaire

"Er was zoveel afwisseling bij Van der Valk en zoveel vrijheid dat geen dag hetzelfde was! Hier ben je geen duizendste stagiair, hier word je gezien als volwaardige medewerker."

Tamara Guest Experience Stagiaire

"Ik kreeg vanaf het begin van mijn stage veel verantwoordelijkheid. Dit gaf mij het vertrouwen om zelf input te geven. Ik denk dat dat wel hetgene is waar je het meeste van leert: door te doen!"

Ellen Recruitment Stagiaire

"Het team van Valk Internet is een ontzettend leuk team waar ik super veel van heb mogen leren. Ik had geen betere stageplek kunnen treffen! Ik ben iedereen heel dankbaar voor deze ervaring."

Dewi Social Media Stagiaire

"De tijd vliegt voorbij! Mijn collega's bij de Front Office zijn erg behulpzaam en willen je graag dingen leren. Het team is ook vrij klein waardoor het extra gezellig is en je elkaar goed leert kennen. Ik voel me hier helemaal thuis!"

Ben Front Office Stagiair

"De begeleiding tijdens mijn stage was echt heel goed! Bij Van der Valk is het hard werken en inzet tonen. Geef jij aan dat je graag veel wil leren en je echt wil inzetten, zullen zij hier zeker in meewerken."

Femke Support Stagiaire

"Bij Van der Valk krijg je kans om mijn kennis op verschillende vlakken te verbreden. Er heerst een fijne sfeer en de begeleiding tijdens mijn stage is top!"

Jildou Banquet Sales Stagiaire

"Je leert in korte tijd ontzettend veel en de begeleiding is top. Ik kan iedereen een stage bij Van der Valk aanraden!"

River Keuken Stagiair

"Ik krijg al veel verantwoordelijkheid en ik word af en toe in het diepe gegooid, wat ervoor zorgt dat ik extra snel leer. Elke dag ontwikkel ik weer nieuwe vaardigheden en een stage als deze raad ik zeker aan!"

Kim Banquet Sales Stagiaire

"Tijdens mijn stage op de marketing afdeling houd ik mij onder andere bezig met het beheren van de social media en werk ik veel aan de website. Daarnaast mag ik veel andere taken uitvoeren zoals het bestellen van drukwerk, het begeleiden van fotografie en het bedenken van nieuwe ideeën. De dagen zijn heel divers en ik krijg veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg ik de ruimte om mij te ontwikkelen op de gebieden waar ik interesse in heb.”

Yael Marketing Stagiaire

Mijn passie voor horeca combineren met mijn interesse in marketing, dat is waarom ik koos voor een stage bij Van der Valk. En dat is niet tegengevallen!

Vanaf dag één kreeg ik veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Ik kreeg meteen het gevoel dat je hier wordt gezien als volwaardige collega in plaats van stagiair.

De dagen zijn nooit hetzelfde en ook de verschillende taken zorgen voor dynamiek. Ik houd van afwisseling en vind het geweldig om het ene moment bezig te zijn met het maken van content en de social media kalender om dan vervolgens mee te mogen denken over de opening van de nieuwe winterbar.

"De sfeer was heel goed, zowel bij ons op kantoor als door het gehele hotel. Ik heb een hele gezellige en leuke tijd gehad. Bij Van der Valk Hotel Sassenheim voelde ik mij al snel thuis!"

Denise Banquet Sales Stagiaire

Ik krijg ook veel vrijheid om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Aan het begin van mijn stage werd mij gevraagd waar ik al wel en nog geen ervaring mee had. Vervolgens mocht ik zelf aangeven waar mijn interesses lagen en welke nieuwe dingen ik wilde leren. Ik word tijdens mijn stage ook vooral uitgedaagd om eens een ander programma te gebruiken dan wat ik al ken. Daarom krijg je ook genoeg tijd om de taken af te ronden, en is er geen tijdsdruk tijdens het leren van nieuwe programma’s en skills. Dat in combinatie met de vrijheid en verantwoordelijkheid zorgen er voor dat je continu wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast werk je ook samen met verschillende afdelingen en zie je steeds verschillende processen van de organisatie.

Voor mij als bedrijfskundige erg interessant, ik ontdek op die manier de dynamiek van het gevarieerde team en zie hoe de communicatie tussen teams verloopt. Ook voor de opdrachten die ik naast mijn stage voor school moet doen is alle ruimte.

Tot slot werk ik buiten de stage ook in het restaurant, op die manier hoef ik de horeca geen moment te missen!

Bastian Marketing Stagiair