F&B Office Stagiair(e)

Job description

Heb jij een passie voor eten en drinken, en zou je daarnaast graag je management skills willen verbeteren? Dan is de F&B Office stage precies wat jij zoekt!

 

Dit ga je doen:

  • Je gaat het intranet in HIS compleet maken. Jij weet straks precies hoe het HIS-systeem werkt.
  • Aan de hand van aangeleverde recepturen maak je prijsberekeningen, die je zo nauwkeurig mogelijk uitwerkt en updatet wanneer dit nodig is.
  • Je werkt de inkopen van de buffetten in Live Cooking en tijdens Banqueting events en alle kosten per persoon voor deze buffetten uit.
  • Met oog op duurzaamheid en de toekomst stel je een plan op voor het optimaal omgaan met waste.
  • Je doet dagelijkse inkopen en voert standaard bestellingen uit bij leveranciers.
  • Naast het doen van deze bestellingen bereid je ook gesprekken met leveranciers voor en voer je deze gesprekken in samenwerking met de F&B Office Manager.
  • Na iedere periode tel je de voorraad aan drinken en food. De stocklijsten werk je uit en houd je bij.
  • Om personeel gemotiveerd te houden en kennis over te brengen plan je trainingen in, in samenwerking met verschillende leveranciers.
  • Je monitort de verkoopprijzen aan de hand van verschillen in inkoopprijzen.

Verder werk je achter de schermen nauw samen met de F&B Office Manager en Administratie op het gebied van efficiëntie in inkoop, cost control, waste en systemen.

Job requirements

Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland*. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Daarnaast studeer je aan de hogere hotelschool.


Stagedetails:

  • Fulltime stage (30-40 uur per week)
  • Stageduur minimaal 20 weken
  • HBO (afstudeer)stage
  • Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden
    • Één plek beschikbaar vanaf september 2020.

 

*April 2019 heeft Van der Valk de 3e prijs behaald bij de Customer First Awards. Hiermee is Van der Valk het op twee na meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland, na De Efteling en CoolBlue.