Skip to content

Van der Valk Hotel Venlo

Het hotel

In 1993 nam Van der Valk het toenmalige Novotel in Venlo over en in 2000 werd het complex uitgebreid met een nieuwe toren, waardoor het totaal aantal kamers opliep tot 149 en het aantal vergaderzalen met vier stuks werd uitgebreid tot tien. Momenteel stelt Hotel Venlo 120 personeelsleden te werk. In 2018 bestaat Van der Valk Hotel Venlo 25 jaar. Er wordt doorlopend geïnvesteerd in het bedrijf en de medewerkers.

De heer en mevrouw van der Eijk leiden als 4e generatie Van der Valk Hotel Venlo. Voorheen vormden zij de directie van Van der Valk Hotel Melle in Duitsland. Daarvoor waren ze jaren werkzaam in diverse Van der Valk Hotels. De 5e generatie is in opleiding.

De kamers

Op 19 september 2019 ging bij Hotel Venlo een grootschalig nieuwbouwproject van start. Inmiddels is het nieuwe hotel geopend en wat zijn we trots op het prachtige resultaat! Het nieuwe hotel is bijzonder duurzaam, innovatief en passend bij de huidige tijdsgeest zijn. 168 nieuwe moderne en luxe ingerichte hotelkamers, 12 moderne vergaderzalen inclusief een auditorium, een à la carte restaurant én een live cooking restaurant, een trendy hotelbar, een rooftop bar op de 12e etage en een fitness- en wellnessetage voor de nodige inspanning en ontspanning.

De restaurants

Restaurant V

De betekenis van de letter ‘V’ mag u zelf invullen. Wij hebben deze naam gekozen, omdat deze voor ons het beste past bij datgene wat wij u willen bieden.

Op de à la carte kaart vindt u uiteraard onze Valk Klassiekers. Onze chef-kok heeft een voorliefde voor de traditionele, Oriëntaalse en vegetarische keuken.

Genieten in Zest

Dagelijks serveren wij hier het ontbijt voor hotelgasten. Vanaf januari 2022 is het iedere vrijdag en zaterdag genieten van een zeer uitgebreid Live Cooking Buffet en op zondag kunt u iedere zondag genieten van een Sunday Roast.

Ello. Daar ga je heen!

Vanaf het najaar 2021 heten wij u welkom in bar Ello. Een hippe en trendy bar waar onze barista de lekkerste koffievarianten maakt en waar wij u graag een advies geven over welke theemelange het beste past op welk moment van de dag.

De zalen

Ons zalencentrum met 12 meeting rooms biedt ruimte aan zowel vergaderingen, trainingen en congressen als feesten en diners. Heeft u een vergadering op de planning staan maar niet iedereen kan komen? Vraag ons naar de mogelijkheden om uw bijeenkomst op een hybride vorm alsnog door te laten gaan.

Het team

Werken bij de grootste hotelorganisatie van Nederland. Onze medewerkers weten wat dat betekent. Werken in een gastvrije en professionele omgeving.

Onze medewerkers zijn geschoold, getraind en/of volgen een opleiding. Daarnaast is het hotel een officieel erkend leerbedrijf. Ons motto hierbij is: "de jeugd heeft de toekomst".

Werken bij Van der Valk Hotel Venlo is leuk, uitdagend en altijd een oog hebben voor onze gasten en de kwaliteit in het algemeen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen werken maar ook meedenken. Alleen op die manier kunnen wij de beoogde service en kwaliteit bieden.

Zie jij jezelf hier al stage lopen? Of zoek je een baan bij dit hotel? Solliciteer snel via de knoppen hieronder!